Περιβαλλοντική εκπαίδευση

“Λαχανικά και αρωματικά φυτά: Από την Παραγωγή στην Κατανάλωση”

 

Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι οι μαθητές:

  • Να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες παραγωγής λαχανικών και αρωματικών φυτών.
  • Να μάθουν να διαλέγουν και να προμηθεύονται λαχανικά και αρωματικά φυτά.
  • Να μάθουν να παρασκευάζουν και να καταναλώνουν σαλάτες, ροφήματα.
  • Να μάθουν  να τρέφονται υγιεινά με αγνά προϊόντα που παρασκευάζουν οι ίδιοι.

 

 

Γράψτε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>