Προγράμματα Σχ. Δραστηριοτήτων 2017-2018

Από δω και πέρα τι;

Κύριο Θέμα Προγράμματος Προετοιμασία αποχώρησης των αποφοίτων Αναζήτηση και έρευνα της επόμενης εκπαιδευτικής δομής Παιδαγωγικοί στόχοι Καλλιέργεια επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων καθημερινής ζωής Κοινωνική προσαρμογή Αυτόνομη διαχείριση θεμάτων και προβλημάτων καθημερινότητας    

Δες τη σελίδα »

Λαχανικά και αρωματικά φυτά

Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να ασκηθούν στο Να συνδέουν την παραγωγή λαχανικών με τη χρήση τους. Να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες παραγωγής. Να μάθουν να καταναλώνουν φρέσκα λαχανικά. Να μάθουν να φτιάχνουν σαλάτες και ροφήματα.    

Δες τη σελίδα »

Μικροί Δημοσιογράφοι εν δράσει

Στόχος : Σύνδεση με το κοινωνικό γίγνεσθαι Ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά δρώμενα Έκφραση και ανταλλαγή απόψεων  

Δες τη σελίδα »

Παιχνίδια του χθες για παιδιά του σήμερα

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν και να παίξουν τα παιδιά ξεχασμένα παραδοσιακά παιχνίδια των γονιών και των παππούδων τους και μέσα από την ενασχόληση τους μ’ αυτά να προαχθεί η σωματική, ψυχική και κοινωνική τους υγεία.  

Δες τη σελίδα »

Φροντίζω τον εαυτό μου, χέρια καθαρά-δόντια γερά

Το πρόγραμμα στηρίζεται στην ενεργητική μάθηση και έχει σκοπό την αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς των μαθητών ενισχύοντας την επικοινωνία, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και την ικανότητα του μαθητή για υιοθέτηση υγιεινών τρόπων ζωής. Έτσι επιδιώκεται η θετική τροποποίηση της συμπεριφοράς των μαθητών με στόχο την προστασία και την προαγωγή της υγείας στόματος και χεριών.

Δες τη σελίδα »

Γράψτε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>