Περιβαλλοντική Εκπαίδευση 1

“Από το αμπέλι στο κρασί”

 

Βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι οι μαθητές:

  • Να μάθουν να καλλιεργούν το αμπέλι.
  • Να αναγνωρίζουν τις διάφορες ποικιλίες  και να αναφέρουν τα χαρακτηριστικά τους.
  • Να παρασκευάσουν κρασί και να το εμφιαλώσουν.
  • Να αναπτύξουν προεπαγγελματικές δεξιότητες προωθώντας το προϊόν.

 

 

Γράψτε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>